top of page

About puur lifestyle

Van jongs af aan was ik al bewust van de invloed van voeding FOOD op onze gezondheid, mede door de opvoeding van biologische voeding. Vanaf mijn 12e besloot ik om vegetarisch te eten voor de dieren en vanaf februari 2016 ben ik veganistisch gaan eten.

 

Na 3 ongevallen in 2011 was mijn fysieke staat behoorlijk verslechterd door een hersenschudding. De (ziekenhuis)revalidatie hielp me van alleen liggend op bed naar weer te kunnen lopen. Daarna mocht ik naar huis waar mijn eigen zoektocht naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven begon.

Fysiek, de BODY ging op en neer. Na 6,5 jaar chronische hoofdpijn te hebben gehad, kon ik weer hoofdpijnvrij leven en werd ik niet meer elke ochtend wakker met hoofdpijn. Vele (alternatieve) therapeuten hebben hieraan bijgedragen, maar de genezing van mijn hoofdpijn moest ik zelf doen. Gedurende mijn zoektocht kwam ik erachter dat er meer is dan alleen fysieke fitheid.

Ik werd me bewust van mijn gedachten die ik had voor en tijdens stress momenten (nieuwe situaties, rennen en springen) voor mijn lichaam. Door het te herkennen, er te laten zijn, acceptatie en deze patronen vervolgens te doorbreken, heeft er mede voor gezorgd dat ik af ben van mijn pijn. De (onge)vallen heeft mijn leven letterlijk op zo’n kop gezet. Mijn kijk op het leven en denkwijze, de MIND is hierdoor mede veranderd.

Hierdoor werd ik bewuster van de keuzes die ik maakte op gebied van voeding, maar ook op levensstijl, LIFESTYLE die ik leefde. Het nemen van voldoende rust, stressmanagement en de balans tussen inspanning en ontspanning hebben allemaal invloed op je doen, laten en zijn. Hoe ga je om met je relaties; familie en vrienden? Let je bij het kopen van kleding, schoenen ect. erop waarvan en waar het gemaakt wordt? Ben je bewust wat je op jouw huid smeert? Al deze factoren hebben invloed op onze energie, ons energetisch lichaam. 

Ik vond het tijd om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen en besloot dit te doen door in 2018 puur lifestyle te starten. Kleinschalig & Persoonlijk omdat eenieder dit verdiend!

About Trudy Peters

IMG_9610 (2).jpg

Ik ben

opgegroeid op de boerderij,

waar mijn liefde voor dieren en

natuur is ontstaan. Vanaf mijn 10e jaar

ben ik begonnen met paardrijden, wat

ik tot mijn 27e gedaan heb. Voor de dieren ben ik vanaf mijn 12e jaar vegetarisch gaan eten. In mijn zoektocht naar een gezonde voedingspatroon, met oogpunt voor

dieren, milieu en de medemens

eet ik sinds februari 2016

volledig plantaardig.

Een goede

gezondheid draait om

balans en er is meer dan alleen

bewegen en voeding. In 2017 kwam ik in aanmerking met Yoga en sinds dien was ik verkocht. Ik heb hierin 4 opleidingen gevolgd. Het veranderde mijn mindset en levensstijl. Het bracht mij rust, energie en vooral balans 

in mijn leven.

Nadat ik met mijn

moeder meeging naar een

proefles Body Pump op mijn 16e

jaar, wist ik het. Dit wilde ik kunnen. Naast Body Pump heb ik 9 jaar op verschillende sportscholen verschillende groepslessen gegeven. Van GRIT-Strenght, BBB naar Body Balance. Daarna ben ik meer het krachthonk ingedoken en heb

ondertussen de personal training

opleiding op gebeid van

krachttraining met succes

afgerond.  

 

Ik besloot in

2017 mijn baan als

makelaar op te zeggen om

mijn droom te achtervolgen:

mijn kennis en kunde delen op gebied van gezondheid en

geluk om mensen in

hun eigen kracht te

laten staan.

IMG_9492.JPG

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Vragen met betrekking tot kook-, yogaworkshops, evenementen of samenwerking kun je contact met

mij opnemen via

 

info@puur-lifestyle.nl of

 

door onderstaand in te vullen.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page