About puur lifestyle

Van jongs af aan was ik al bewust bezig van de invloed van voeding FOOD op de gezondheid, mede door de opgroei met biologische voeding. Na 3 ongevallen in 2011 was mijn fysieke staat behoorlijk verslechterd door een hersenschudding. De revalidatie hielp me van alleen liggend op bed naar weer te kunnen lopen. Daarna mocht ik naar huis waar mijn eigen zoektocht naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven begon.

Fysiek, de BODY ging het op en neer. Sinds een ruim halfjaar kan ik weer hoofdpijnvrij rennen en springen en word ik niet meer elke ochtend wakker met hoofdpijn. Vele (alternatieve) therapeuten hebben hieraan bijgedragen, maar de genezing van hoofdpijn moest ik toch zelf doen. Gedurende mijn zoektocht kwam ik erachter dat er meer is dan alleen fysieke fitheid.

Mijn lichaam associeerde rennen/springen met pijn door de slechte ervaringen in het verleden. Ik werd me bewust van deze gedachte en de patronen. Door het te herkennen, er te laten zijn, acceptatie en deze patronen vervolgens zelf te doorbreken heeft er mede voor gezorgd dat ik af ben van mijn (chronische) pijn. De (onge)vallen heeft mijn leven letterlijk op zo’n kop gezet. Mijn kijk op het leven en denkwijze, de MIND is hierdoor mede veranderd.

Hierdoor werd ik bewuster van de keuzes die ik maak op gebied van voeding, maar ook op mijn levensstijl, LIFESTYLE die ik leef. Het nemen van voldoende rust, stressmanagement en de balans tussen inspanning en ontspanning hebben allemaal invloed op je doen, laten en zijn. Hoe ga je om met je relaties; familie en vrienden? Let je bij het kopen van kleding, schoenen ect. erop waarvan en waar het gemaakt wordt? Ben je bewust wat je op jouw huid smeert?

Ik vond het tijd om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen en besloot dit te doen door in 2018 puur lifestyle te starten, Kleinschalig & Persoonlijk omdat eenieder dit verdiend. 

About Trudy Peters

Ik ben

opgegroeid op de boerderij,

waar mijn liefde voor dieren en

natuur is ontstaan. Vanaf mijn 10e jaar

ben ik begonnen met paardrijden, wat

ik tot  mijn 27e gedaan heb. Voor de dieren ben ik vanaf mijn 12e jaar vegetarisch gaan eten. In mijn zoektocht naar een gezonde voedingspatroon, met oogpunt voor

dieren, milieu en de medemens eet

ik sinds januari 2016 wholefood

plant based voeding.

Een goede

gezondheid draait om

balans en er is meer dan alleen

bewegen en voeding. In 2017 kwam ik in aanmerking met Yoga en sinds dien was ik verkocht. Ik heb hierin 3 opleidingen gevolgd. Het veranderen mijn mindset en levensstijl. Het bracht mij rust, energie en vooral balans

in mijn leven.

Nadat ik met mijn

moeder meeging naar een

proefles Body Pump op mijn 16e

jaar, wist ik het. Dit wilde ik kunnen. Naast Body Pump heb ik 7 jaar op verschillende sportscholen verschillende groepslessen gegeven. Van GRIT-Strenght, BBB naar Body Balance. Daarna ben ik meer het krachthonk ingedoken en doe nu een personal trainer opleiding op

gebied van krachttraining. 

 

Ik besloot in

2017 mijn baan als

makelaar op te zeggen om

mijn droom te achtervolgen:

mijn kennis en kunde te

kunnen delen. Ik specialiseer me in vrouwen. Om vrouwen in hun kracht te laten staan.

Heb je een vraag of opmerking?

Vragen met betrekking tot kook-, yogaworkshops, evenementen of samenwerking kun je ook contact met

mij opnemen via

 

info@puur-lifestyle.nl of

 

door onderstaand in te vullen.

Bedankt! Bericht verzonden.