9 OKT | RECEPT | LUNCH |
PANNENKOEKEN
INGREDIËNTEN
-
45 gram boekweitmeel
-
15 gram vegan proteïne poeder
-
100 ml amandelmelk (ongezoet)
-
1 el bakpoeder
APPEL KANEEL
-
1 appel
-
1 el kaneel
PEANUT BUTTER
-
1 banaan
-
1 el pindakaas (ongezoet)
-
20 ml extra amandelmelk (ongezoet)
CHOCO
-
10 gram cacaopoeder
-
100 gram blauwe bessen
BEREIDING
-
Meng de ingrediënten in een kom tot een glad mengsel. Je kunt optie 1 , 2 of 3 erdoor mengen en/of als topping gebruiken.
-
Verwarm een koekenpan (eventueel met kokosolie) en schep het beslag erin.
-
Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin en serveer naar wens.
| 14 OKT | RECEPT | LUNCH |
COOKIE DOUGH
INGREDIËNTEN
-
200 gram kikkererwten
-
40 ml amandelmelk (ongezoet) of water
-
1 tl kaneel en zout
-
1 el cacaopoeder
-
25 ml amandelmelk (ongezoet)
-
1 el cacaonibs
BEREIDING
1. Mix alle ingrediënten behalve de cacaonibs in een keukenmachine tot een glad mengsel.
2. Roer de cacaonibs erdoorheen en serveer in een kom.
| 15 OKT | RECEPT | LUNCH |
PASTA BOLOGNESE
INGREDIËNTEN
-
220 gram courgette
-
80 gram champignons
-
80 gram vegan gehakt
-
4 zongedroogde tomaatjes
-
150 ml gezeefde tomaten
-
1 el tomatenpuree
-
½ ui
-
4 gram kokosolie (om in te bakken)
-
teentje knoflook, oregano, paprikapoeder, peper en zout
BEREIDING
-
Draai met behulp van de spirelli de courgette tot fijne reepjes en zet deze apart.
-
Pel en snipper de ui en de knoflook en snijdt de tomaatjes in reepjes.
-
Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de ui met de knoflook 2 minuten. Voeg vervolgens de andere ingrediënten toe en warm goed op.
-
Grill de courgetti eventueel 2-3 minuten in een grillpan (niet te lang, anders wordt het te vochtig). Voeg de saus toe en serveer.