top of page

INNER PUUR traject

Realiseer jouw inner potentieel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
INNER PUUR traject
INNER PUUR traject

Tijd & Locatie

14 jan 2024, 13:30 – 17:00

Echt, Ophoven 3, 6101 RA Echt, Nederland

Over het evenement

Het INNER PUUR traject 

Dit traject duurt 12 weken en staat in het teken van:

1. sterke 𝘣𝘰𝘥𝘺⁣ 

2. krachtige 𝘮𝘪𝘯𝘥⁣

3. (meer) plantaardig 𝘧𝘰𝘰𝘥⁣ 

4. balans 𝘭𝘪𝘧𝘦𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 ⁣ ⁣

Tijdens dit traject krijg je wekelijks online opdrachten om bewust te worden van jouw conditioneringen, overtuigingen en patronen. Om jouw innerlijke wereld te observeren en te transformeren naar jouw (droom)leven. . Wist je dat je slechts 1% tot 5% bewust doet? En dus 95-99% onbewust gebeurt? Het onbewuste bepaalt ons denken, gevoel en handelen. Als je dus je gevoel en je gedrag wilt veranderen, is het belangrijk om veranderingen in je onderbewustzijn te maken. Er zijn diverse methodes om dit te veranderen, waarvan een wordt aangeboden in dit traject. 

Wat wil je dan wel? ⁣Om te weten wat je wilt veranderen, is bewustzijn nodig. Om weer te connecten met jouw puurste zijn en dit te leven. Daarnaast zijn er 3 fysieke momenten (overigens niet verplicht) waarbij  we als groep bij elkaar komen. De prijs per maand bedraagt € 125,-.

START - zondag 14 januari 13:30 - 17:00 uur  De afstrap van het traject door een gezamelijke #cacaosessie en #meditatie hier op locatie (Ophoven 3 te Echt).

Deze middag staat in het teken van het openen van je hart. Bewust worden waar je nu staat en wat je wilt veranderen op de 4 pijlers. 

HALVERWEGE - dinsdag 20 februari 19:00 - 21:00 uur

Na ongeveer 6 weken komen we fysiek bij elkaar voor een yogales en er is dan ruimte om te delen.

AFSLUITING - zondag 17 april 10:00 - 13:00 uur We sluiten het traject af op zondag 17 april met een #ijsbadsessie 🥶 en lunch. 

Ben jij klaar om in 2024 te groeien en het realiseren van je eigen potentieel met zelfvertrouwen? ⁣

Deel dit evenement

bottom of page